Maak kennis met de producten van Henriëtte Faroche

 

Geen enkel merk in de professionele schoonheidsbranche heeft zo'n snelle ontwikkeling doorgemaakt als Henriëtte Faroche. Dat heeft zo z'n redenen. Het assortiment aan producten en behandelingen geeft u de mogelijkheid om van zeer persoonlijk afgestemde behandelingen te genieten.

Bovendien zit er een duidelijke opbouw in het behandelingsprogramma waarbij u, al naar gelang de verbetering van uw huid, kunt overstappen op een exclusiever behandelingsniveau.

 

 

 

Henriëtte Faroche heeft maar liefst 31 behandelingen in het programma,

bestaande uit o.a.

. 5 basisbehandelingen

. 2 acne behandelingen

. 5 behandelingen op basis van aromatherapie en

. 9 anti-agingbehandelingen

 

Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur.  Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast.

Henriëtte Faroche wordt uitsluitend verkocht door erkende schoonheidsspecialisten, waar u een advies op maat kunt krijgen.

 

3-stappen

De thuisverzorging van de huid kunnen we opsplitsen in 3 stappen:

Ochtend, avond en eenmaal per week.

Een heerlijk verzorgingsritueel om uw huid te verwennen.

 

Thuisverzorging

 

Ik gebruik tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huidtype. Vrijwel alle producten die ik in de salon gebruik, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik. Na de behandeling krijgt u een persoonlijk huidverzorgingsadvies brochure mee. Door een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid in conditie. Eenmaal per week kunt u uw huid extra verwennen door gebruik van speciale producten zoals een masker, ampul, concentraat of oogpads, die afgestemd zijn op de producten voor dagelijks gebruik. Indien u de thuisverzorgingsadviezen opvolgt, zult u merken dat uw huid zacht en soepel blijft en haar stralende teint behoudt.