Nagel behandelingen

 

Algemeen

 

Met gel / acryl en powergel (een acryl en gel in 1 ) kunnen alle soorten nagels versterkt worden. Je hebt in één behandeling mooie, sterke en/of lange nagels.
Kunstnagels kun je dragen zolang je wilt, maar doordat de eigen nagels doorgroeien, moeten ze regelmatig bijgewerkt worden. Een nabehandeling is iedere 3 à 4 weken noodzakelijk. Bij een nabehandeling kunt u weer kiezen voor een ander design van uw nagels.

 

Bij Nancy Nails & Beauty worden geen kunstproducten (acryl, gel en gelpolish) geplaatst bij een leeftijd onder de 16 jaar!

 

 

 

Acryl

 

Acryl is een product dat door de styliste zelf gecombineerd moet worden. Dit gebeurt door het samenvoegen van een speciale vloeistof met acrylpoeder. Bij het samenvoegen van deze twee producten vormt zich aan het penseel een kneedbaar bolletje, dat op uw nagel aangebracht wordt. Op uw nagel wordt het product dan nog verder in vorm gebracht. In de vloeistof zitten middelen die vervliegen, hierdoor hardt het acryl uit. Er is dus geen speciale lamp bij nodig.

 

 

 

 

Gel

 

Gel is een kant-en-klaar product. De gel wordt op de nagel aangebracht en is een lange tijd te modelleren. Voor de uitharding is een UV/Led-lamp nodig. Pas als u met uw handen in de UV/Led-lamp gaat, hardt het product uit.

 

 

 

Wat zijn de verschillen tussen acryl en gel?

 

Acryl en gel behoren allebei tot de groep van acrylaten. Gel is iets flexibeler dan acryl. Het grootste verschil zit in de manier van verwerken, zoals hierboven beschreven. Er is geen eenduidig antwoord te geven wat sneller is. De tijd die uitgespaard wordt door geen UV/Led-lamp te gebruiken, wordt weer besteed aan het vijlen.

 

 

 

Gelpolish

 

Gelpolish is voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel perfect gelakte nagels. Gelpolish is meteen droog en gaat tot 3 à 4 weken mee. Als u terugkomt voor een nieuwe behandeling, wordt de oude kleur verwijderd en kunt u weer kiezen voor een nieuwe kleur. Let op!  Gelpolish biedt amper versteviging. Wilt u toch stevige nagels die wat langer meegaan? Dan is het raadzaam te kiezen voor een verstevigende laag gel of acryl.